Екскурсія на Миколаївський тепловозоремонтний завод

29 листопада 2023 року, з метою розширення можливостей практичної підготовки здобувачів вищої освіти 1-го – 3-го курсів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки», викладачами кафедри економічної кібернетики, комп’ютерних наук та інформаційних технологій, на базі профільного відділу Миколаївського Тепловозоремонтного Заводу, було проведено заняття за змішаною формою навчання.

На початку зустрічі студентів привітав заступник головного інженера Миколаївського Тепловозоремонтного Заводу Олександр Ганчо, який зазначив, що фахівці заводу завжди готові ділитися досвідом з молодим поколінням, адже від них залежить майбутній розвиток України. Він розповів студентам про програмне забезпечення, яке встановлене в тепловозах, налаштування основних параметрів та функцій керування в бортовому комп’ютері тепловоза. 

Під час зустрічі при студентах запустили Тепловоз ТЕ 10 М, якій був підключений до стенда реостатних випробувань. Цей стенд дає можливість з високою точністю налаштувати тягові характеристики відремонтованої техніки з використанням електронного комплексу.

Проведення таких зустрічей – допомогає студентам поширити свій кругозір та обрати напрямок роботи у майбутньому.

Дякуємо адміністрації Миколаївського Тепловозоремонтного Заводу за співпрацю!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget