Традиційною нормою факультету ТВППТСБ є забезпеченя випускників після завершення навчання в університеті першими робочими місцями. Така практика є доброю подією, оскільки з одного боку забезпечує виробничий потенціал регіону кадрами вищої квліфікації, а з іншого боку – формує у випускників статус "молодого фахівця", чим забезпечує студенту-випускнику стабільність робочого місця упродовж перших трьох років із моменту одержання диплому про вищу освіту. Отже, під час завершення процесу опанування магістрами трьох спеціальностей (152-"Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка", 181-"Харчові технології", 204-"Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва") особистих освітніх програм, відбувся розподіл молодих фахівців.
Затверджена ректором університету, академіком В’ячеславом ШЕБАНІНИМ, комісія під головуванням першого проректора, професора Дмитра БАБЕНКА, 28 листопада 2023 року виконала процедуру персонального розподілу. Слід зазначити, що пропозиції робочих місць формувалися безпосередньо підприємствами й установами регіону, або ж були вакансії від відповідних управлінь Миколаївської військової адміністрації, чи місця, які надавала "Рада роботодавців та випускників факультету ТВППТСБ". Даний розподіл додав до когорти фахівців вищої кваліфікацї регіону і спеціалістів із контролю якості, і метрологів, і фахівців з якості, і харчових технологів, і майстрів цеху, і технологів із напівфабрікатів, і технологів цеху з харчування, і завідувачів ферм, і зооінженерів, і техніків зі штучного осіменіння, і технологів із вробництва продукції тварииництва – всіх тих молодих спеціалістів, яких підготував колектив фаультету ТВППТСБ Миколаївського НАУ. Залишилося їм тільки успішно скласти підсумкові кваліфікаційні іспити і спрямувати себе до сучасного професійного життя.
Заступник декана з навчальної роботи, доцент Руслан ТРИБРАТ
Дописати коментар