УЧАСТЬ У ВЕБІНАРІ «САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНЕ НАВЧАННЯ»

У період з 05 грудня по 07 грудня 2023 р. проходив вебінар в онлайн-режимі «Санітарно-гігієнічне навчання», який організував навчальний центр PROFI CLUB (м. Київ). На курсах були присутні доцент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Бондар А.О., студенти академічної групи ГРС2/1 Богданова А.О., Корюкіна О.С., Хортів К.Р.

Директор навчального центру PROFI CLUB Михайлова Ольга Віталіївна розпочала вебінар, повідомивши присутнім програму та організаційні моменти навчання. Навчання проводили заслужений лікар України, вищої категорії, гігієніст Мухарська Л.Я., співзасновник і керівник проєктів PROFI CLUB, співзасновник громадської організації «Ресторанна гільдія», тренер у сфері підготовки до державних перевірок Михайлова О., сертифікований спеціаліст із стандартів НАССР Михайлов Б. Під час зустріч було розглянуто такі питання: гігієна та санітарія в закладі як основа харчової безпеки та системи НАССР, вимоги законодавства щодо забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя в організації роботи, відповідальність за порушення санітарних норм, збудники інфекційних хвороб і отруєнь, які передаються через харчові продукти, ризики у харчовому продукті, які можуть спричинити шкідливий вплив на здоров’я людини, особистої гігієни робітників готельно-ресторанної справи та ін. Лектори мали можливість представити презентаційні матеріали з роз’ясненням законодавств і тем у сфері санітарії і гігієни готельно-ресторанних господарств. Наприкінці курсів навчання вони відповідали на запитання слухачів. 

Здобуті знання під час вебінару «Санітарно-гігієнічне навчання» здобувачам вищої освіти галузі знань 24 – «Сфера обслуговування» спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» в майбутньому будуть потрібні у формуванні спеціалістів щодо санітарії та гігієни, а саме: облаштування територій, приміщень та комунікацій роботи в готельно-ресторанних закладах. 





Доцент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Бондар А.О. 

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget