Подарунок для здобувачів вищої освіти факультету агротехнологій від Чеського університету природничих наук в Празі

Миколаївський національний аграрний університет в 2023 р. у рамках співробітництва із Чеським університетом природничих наук в Празі долучився до Платформи AgriSciences, яка створена для посилення науки у закладах вищої освіти України. Метою цього проєкту є зміцнення співпраці молодих викладачів, магістрів і докторантів в межах створеної мережі університетів (Білоцерківським національним аграрним університетом, Дніпровським державним аграрно-економічним університетом, Сумським національним аграрним університетом, Сумським державним університетом, Чеським університетом природничих наук). Така співпраця можлива за рахунок створення і розвитку міжуніверситетської платформи AgriSciences Platform, що сприяє розвитку аграрної науки, яка матиме вирішальне значення для післявоєнного відновлення України.

Напередодні новорічних свят за сприяння Чеського університету природничих наук в Празі, зокрема професора кафедри стійких технологій факультету тропічного сільського господарства Рубіка Гінека для здобувачів вищої освіти факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету було придбано дрон DJI Air 2S, лабораторний млин та штангельциркуль цифровий, що будуть використані в освітньому процесі та проведенні досліджень за науковими тематиками кафедр факультету агротехнологій.

Щиро дякуємо керівництву Чеського університету природничих наук в Празі та особисто Рубіку Гінеку за цінний подарунок для здобувачів вищої освіти факультету агротехнологій!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget