Дуальна форма освіти як складова професійної підготовки висококваліфікованих фахівців

Дуальна форма здобуття вищої освіти здобувачами інженерно-енергетичного факультету Миколаївського НАУ є одним із пріоритетів  необхідності забезпечення збалансованості ринку праці та ринку освітніх послуг і створення механізму співпраці між навчальним закладом та підприємствами. В Україні, на теперішній час, дуже потрібні фахівці, підготовленні в умовах виробництва, щоб відбудовувати нашу державу. Більше 30 студентів спеціальності 141 «Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки» проходять дуальне навчання на різних підприємствах Миколаївщини.

Кафедра  електроенергетики, електротехніки та електромеханіки завжди приділяла значну увагу вдосконаленню практичної складової підготовки висококваліфікованих фахівців. За час дуального навчання здобувачі вищої освіти під керівництвом наставників та використовуючи сучасне обладнання отримують якісні практичні знання, активно беруть участь в обслуговуванні індивідуальних та центральних теплових пунктів, котелень, насосних станцій.

Здобувачі вищої освіти успішно поєднують навчання в університеті та на профільному підприємстві завдяки платформі Мoodlе, ZOOM та ін.

Дуальна освіта – це чудова нагода для студентів здобути практичні навички та стати справжніми фахівцями своєї справи.

 




інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget