Участь у вебінарі «Особливості експорту до Канади: Які можливості відкриває перед українським експортером оновлена Угода про вільну торгівлю CUFTA?»

30.11.2023 р. викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки взяли участь у вебінарі «Особливості експорту до Канади: Які можливості відкриває перед українським експортером оновлена Угода про вільну торгівлю CUFTA?» Актуальність даного заходу пов’язана з тим, що 22 вересня 2023 р. Президентом України В. Зеленським та Прем’єр-міністром Канади Д. Трюдо підписано оновлену Угоду CUFTA.

Вебінар проводився в рамках реалізації  спільного проєкту Запорізької і Волинської ТПП «Експертні консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів» в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Спікером заходу виступив Віталій Киричук, віцепрезидент Волинської ТПП, сертифікований консультант з експорту до ЄC та Канади, тренер-консультант з питань технічного регулювання. 

Основними питаннями на що звернув увагу спікер, були: особливості торговельних відносин між Україною та Канадою (Угода CUFTA); вимоги до товарів та нетарифного регулювання; особливості ведення бізнесу з канадцями; онлайн-інструменти для пошуку імпортерів у Канаді; ресурси перевірки надійності партнерів тощо. 



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget