Вітаємо з початком навчального року першокурсників нової спеціальності «Психологія»!

2 вересня 2024 року на обліково-фінансовому факультеті Миколаївського національного аграрного університету відбулася урочиста подія — посвята в студенти першого курсу нової спеціальності 053 «Психологія». Це важливий крок у житті кожного студента, адже саме тут вони починають свій шлях у наукову та професійну діяльність, отримуючи перші знання та навички, необхідні для майбутньої кар'єри.

На заході були присутні керівництво обліково-фінансового факультету, завідувачі кафедр, а також старшокурсники, які радісно вітали нових членів студентської спільноти. 

Декан обліково-фінансового факультету МНАУ, кандидат економічних наук, доцент Олександр Степанович Біліченко звернувся до першокурсників із напутніми словами, підкресливши важливість психологічної освіти в сучасному суспільстві та побажав успіхів у навчанні, а також представив куратора групи ПС 1/1 – асистента кафедри економічної теорій і суспільних наук Дмитра Олеговича Конопляника.  

До слова запросили заступників декана обліково-фінансового факультету МНАУ з навчальної та виховної роботи – кандидата економічних наук, доцента Вікторію Михайлівну Стамат та кандидата історичних наук, доцента Ганну Степанівну Побережець, які привітали студентів з святом, побажали гарно вчитися та підтримувати позитивний імідж Миколаївського національного аграрного університету не лише у нашій країні, але й за кордоном. 

Програма посвяти містила у собі виступ завідувача кафедри економічної теорії і суспільних наук, доктора економічних наук, професора Олени Валеріївни Довгаль, яка повідомила про актуальність обраної спеціальності, важливість підготовки спеціалістів цієї галузі й побажала усім гарного навчального року. 

Мотиваційну промову виголосила студентський президент МНАУ Анжеліка Вільховатська, привітала першокурсників й розповіла про активне студентське життя в університеті.

Крім того, новачки взяли участь в інтерактивній грі, яка сприяла їхньому знайомству один з одним та створенню дружньої атмосфери на факультеті.

Закінчилася посвята традиційним прийняттям студентської присяги. Цей день став особливим для кожного студента, адже він ознаменував початок їхнього захопливого та важливого навчального шляху.

Бажаємо нашим першокурсникам цікавого та плідного навчання, нових наукових досягнень та успішної реалізації всіх своїх задумів та ідей!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget