УРОЧИСТОСТІ НА ОБЛІКОВО-ФІНАНСОВОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

2 вересня 2024 року на обліково-фінансовому факультеті Миколаївського національного аграрного університету відбулися урочистості з нагоди початку нового навчального року й посвяти у першокурсники. 

З наказом про розподіл в академічні групи, призначенням кураторів і старост груп присутніх ознайомив декан факультету Олександр БІЛІЧЕНКО. 

Про роль студентського самоврядування, роботу творчих гуртків, спортивних секцій присутнім розповіла студентська президентка Миколаївського національного аграрного університету Анжеліка ВІЛЬХОВАТСЬКА. Вона прийняла урочисту присягу першокурсника, яку проголосила здобувачка вищої освіти першого курсу Ірина БІЛИК. 

Із особливостями організації освітнього процесу на факультеті в поточному навчальному році присутніх поінформувала заступниця декана факультету з навчальної роботи Вікторія СТАМАТ. До участі в культурно-мистецьких заходах студентську молодь запросила заступниця декана з виховної роботи Ганна ПОБЕРЕЖЕЦЬ. 

Музичне вітання з нагоди Дня знань та посвяти у першокурсники пролунало від учасниці культурно-мистецького центру «Експромт» Миколаївського національного аграрного університету Тетяни ФЕДОРЕНКО. 

Після закінчення офіційної частини для вступників була проведена перша кураторська година.












 

обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget