Дослідження ріпаку озимого в умовах ННПЦ МНАУ

Науково-педагогічні працівники кафедри рослинництва та садово-паркового господарства разом зі здобувачами вищої освіти факультету агротехнологій проводять наукові дослідження з великим спектром сільськогосподарських культур, однією з них є ріпак озимий. У багатьох країнах світу ріпак це стратегічна культура для виробництва олії, яка використовується у харчовій промисловості, а за своїми властивостями складає конкуренцію навіть оливковій. Також ріпакова олія може бути сировиною для виробництва біопалива та ін. матеріалів.

Вже декілька років поспіль в умовах  навчально-науково-практичного центру Миколаївського національного аграрного університету науковцями кафедри проводиться випробовування гібридів ріпаку озимого, а також дослідження впливу біологічних препаратів на продуктивність культури.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget