Тренінг «Мій усвідомлений вибір професії» для учнів Веселинівського ліцею Веселиніської селищної ради Миколаївської області.

05 квітня 2024 р. у рамках профорієнтаційної роботи кафедрою готельно-ресторанної справи та організації бізнесу була проведена зустріч із учнями 11 класів  Веселинівського  ліцею Веселинівської селищної ради Миколаївської області. 
Тренерки-психологині, Ганна КАСЬКОВА та Ольга БАША, провели для старшокласників 11 класів профорієнтаційний тренінг під назвою «Мій усвідомлений вибір професії». Цей тренінг спрямований на розуміння учнями того, що таке успішна особистість у професійній сфері, ознайомлення з різними видами актуальних професій, а також на підвищення інтересу до вибору майбутніх професій у Миколаївському національному аграрному університеті.
Висловлюємо щиру подяку директору Веселинівського  ліцею Веселинівської селищної ради Миколаївської області Тетяні ВОЛОШАНІВСЬКІЙ,   психологиням Ганні КАСЬКОВІЙ і Ользі БАШІ, Володимир РИБАЧУК за допомогу в організації заходу.
Сподіваємося на подальшу співпрацю та чекаємо майбутніх випускників 11 класів  для здобуття престижних спеціальностей для успішного майбутнього в  Миколаївського НАУ!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget