Участь у V Всеукраїнській міжгалузевій науково-практичній онлайн-конференції: «Національна наука і освіта в умовах війни РФ проти України та сучасних цивілізаційних викликів»

Протягом останніх років українська освіта функціонує в надзвичайно складних та небезпечних умовах, які спричинені широкомасштабною збройною агресією зі сторони росії. Освітній процес у нашій країні кожного дня супроводжується звуками сирен та обстрілами, а дехто взагалі втратив можливість повноцінно навчатися. Проте, усупереч всім наявним перешкодам українська освіта вистояла і на регулярній основі дає можливість інтелектуально розвиватися та здобувати якісні, сучасні знання.

У період із 27 березня по 2 квітня 2024 року,  в межах ХV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти–2024», відбулася V Всеукраїнська міжгалузева науково-практична онлайн-конференція «Національна наука і освіта в умовах війни РФ проти України та сучасних цивілізаційних викликів», в якій взяв участь асистент Вадим Посухін. Тематичними напрямами даної конференції стали такі питання:

- Наука і освіта в умовах війни РФ проти України.

- Освіта України в сучасних цивілізаційних викликах.

- Соціально-психологічні аспекти розвитку українського соціуму під час війни.

- Обдарованість і лідерство: ідентифікація і місія.

Після теперішніх випробувань вітчизняна освіта обов’язково відновиться, зміцнішає, і свого часу стане головним елементом, котрий дасть можливість кожному громадянину України знайти своє місце в нових реаліях, буде основою прогресу та розвитку нації, фундаментом її щасливого, незалежного майбутнього.






Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії 

Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget