Профорієнтаційна робота для учнів Веселинівського ліцею Веселиніської селищної ради Миколаївської області.

05 квітня 2024 р. у рамках профорієнтаційної роботи кафедрою готельно-ресторанної справи та організації бізнесу була проведена зустріч із учнями 9, 10 та 11 класів  Веселинівського  ліцею Веселинівської селищної ради Миколаївської області. 
Перед учнями виступали Ігор МАРЦЕНЮК, Володимир РИБАЧУК, Іван ЧЕРВЕН. Розказали про усі перспективні спеціальності Миколаївського НАУ на різних факультетах та можливості працевлаштування за різними професіями, переваги та умови вступу на бакалавра, магістра та в перспективі до аспірантури в 2024 році, забезпечення безкоштовної освіти (бюджет) за різними спеціальностями, наголосили на академічній мобільності, можливості проходження практики та стажування закордоном, отримання подвійних дипломів, умови проживання здобувачів у гуртожитках та харчуванні. 
Під керівництвом Аліни БОРИСОВОЇ-ЯРИГИ була проведена концертна програма для учнів ліцею.    
Висловлюємо щиру подяку директору Веселинівського  ліцею Веселинівської селищної ради Миколаївської області Тетяні ВОЛОШАНІВСЬКІЙ,   Володимиру РИБАЧУКУ та Ігорю МАРЦЕНЮКУ за допомогу в організації заходу.
Ми сподіваємося на подальшу співпрацю та очікуємо майбутніх випускників 11 класів та їх керівництво в Миколаївському національному аграрному університеті для знайомства з науково-педагогічними працівниками, студентами та матеріально-технічною базою.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget