Участь у науковій студії «Освіта Миколаївщини: нові наукові орієнтири»

24 жовтня 2023 року в онлайн-форматі відбулось засідання наукової студії «Освіта Миколаївщини: нові наукові орієнтири» за темою «Проєктна діяльність як інноваційний тренд розвитку університету». У заході взяв участь доцент кафедри економічної кібернетики, комп’ютерних наук та інформаційних технологій Пархоменко Олександр Юрійович з доповіддю «Можливі напрямки проєктної діяльності в галузі інформаційних технологій».  

У рамках засідання обговорювались питання щодо організації проєктної діяльності у закладах вищої освіти м. Миколаєва, а саме:

планування проєктної діяльності;

методи, підходи, успішні кейси;

український та зарубіжний досвід;

реалізація проєктів стажування та виробничих практик в Україні та за кордоном.

Провідною ідеєю виступів була теза, що проєктна діяльність є тією рушійною силою, що створює нові умови для конструктивної співпраці,  фахового зростання, стає платформою розвитку сучасних компетентностей здобувачів освіти та викладачів, необхідних конкурентоспроможному закладу вищої освіти.

Дякуємо колективу Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки за організацію цікавого заходу та можливість обговорити в колі однодумців ідеї та практичну реалізацію активної проєктної діяльності.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget