Дистанційне навчання на факультеті менеджменту.

 У наш час Інтернет-технологій багато аспектів нашого життя переноситься в мережу, прискорюючи тим самим темпи розвитку інформаційного суспільства і долаючи географічні бар’єри. Не стає виключенням і освіта.  Перехід на дистанційне навчання, зумовлений пандемією, став неочікуваним та доволі серйозним випробуванням для всіх учасників освітнього процесу. Після тимчасової розгубленості всім довелось прийняти цей виклик та швидко адаптуватись до нових реалій, але питання розвитку дистанційної освіти набуло неабиякої актуальності.

І хоча дистанційне навчання не є заміною очного та ніколи не планувалось на довгострокову перспективу, воно може стати ефективним інструментом не тільки під час карантину.

Здобувачі дистанційної форми навчання мають змогу: 

- навчатися в зручний час, у зручному місці; 

- навчатися незалежно від місця проживання, стану здоров’я; 

- одночасно навчатися та працювати. 

Для успішного проведення дистанційного навчання НПП факультету менеджменту активно  використовують  систему MOODLE, в який було інтегровано платформу дистанційного навчання вебконференцію «JitsiMeet», що дає можливість проводити лекцію без обмежень часу та транслювати відео-, аудіоматеріали, слайди.

Дистанційне навчання – це зручно, цікаво та сучасно! 





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget