Онлайн-тренінг з провідними інженерами і менеджерами компаній Bayer і Syngenta Ukraine

Bayer – це міжнародна компанія, що працює в сферах охорони здоров'я та сільського господарства. Це одна зі світових інноваційних компаній-лідерів в області захисту рослин, насіння та біотехнологій. Syngenta – це провідна міжнародна агрохімічна компанія, яка прагне підвищити рівень продовольчої безпеки у світі, даючи можливість мільйонам сільгоспвиробникам раціональніше використовувати наявні ресурси. Завдяки передовим науковим знанням та інноваційним рішенням 28000 фахівців у понад 90 країнах світу працюють з метою вдосконалити сучасні підходи до вирощування рослин.

21 – 24 грудня 2020 року заступник декана з навчальної роботи, канд. техн. наук, доцент Дмитро Марченко прийняв участь в онлайн-тренінгах та лекціях з провідними інженерами, фахівцями і менеджерами компаній Bayer і Syngenta Ukraine. Даний захід проходив в рамках програми підвищення кваліфікації. Захід було проведено онлайн за допомогою платформи Zoom.

У рамках онлайн-тренінгів і лекцій були обговоренні такі питання, як перехід виробництва до більш тривалого циклу вирощування овочів; тенденції та типи виробництва овочів закритого ґрунту (типи теплиць, технології й принципи виробництва та реалізації продукції); підвищення врожайності і екологічного захисту рослин; обговорювалися дисципліни агрономічного блоку програми: особливості їх викладання в оновленій програмі та багато іншого.

Дякуємо всім, хто прийняв активну участь у даному заході.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget