Професійна підготовка студентів інженерно-енергетичного факультету МНАУ в ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»


На філії кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» вісім студентів спеціальності 141 електроенергетики, електротехніки та електромеханіки інженерно-енергетичного факультету Миколаївського НАУ,  проходять професійну підготовку в контексті впровадження дуальної освіти. Робота на підприємстві ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» дає їм можливість  удосконалювати теоретичні знання та здобувати практичні навички в цеху з експлуатації та ремонту електроустановок, контрольно-вимірювальних приладів та автоматики.  За кожним працюючим студентом  закріплено відповідального спеціаліста, який і навчає усіх тонкощів роботи. Кураторами усього процесу виступають головний інженер підприємства та його заступник, а також головний енергетик.

Під  час зустрічі з керівництвом підприємства викладачам кафедри було висловлено, що студенти мають гарну теоретичну підготовку. 

Така співпраця – це чудова нагода для студентів здобути практичні навички. Найкращі студенти мають змогу надалі на основі дуальної освіти – навчатися в університеті та працювати в ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».

Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки дякує за плідну співпрацю керівництво ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget