Атестація магістрів-біотехнологів!

18 грудня 2020 року на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології відбулася знакова подія. Вперше в історії факультету атестацію проходили здобувачі вищої освіти ступеня «Магістр» освітньої спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». 
Екзаменаційною комісією у складі директора державного підприємства «Херсонська біологічна фабрика» Т.О. Терпецької, декана факультету ТВППТСБ професора М.І. Гиля, в.о. завідувача випускової кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології доц. С.І. Лугового та професора цієї ж кафедри І.Ю. Горбатенка було оцінено рівень теоретичної та практичної підготовки девʼяти здобувачів вищої освіти. Крім того, до програми випробувань входили тестування з використанням ПЕОМ та захист наукової роботи. 
За результатами випробувань всі здобувачі отримали позитивні оцінки, а четверо студенток – Кабанець Єлизавета, Олімпієва Олена, Іванюк Наталя та Джубернеа-Левіт Неля підтвердили високий рівень своїх знань, набуття необхідних фахових компетентностей та практичних результатів навчання і отримали відмінні оцінки, а також рекомендації для проходження подальшого навчання в аспірантурі.
Колектив кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології щиро вітає когорту перших магістрів-біотехнологів із успішним проходженням атестації та бажає міцного здоров’я, щастя, натхнення і нових звершень.






В.о. завідувача кафедри ГГТБ доц. С.І. Луговий 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget