На заняттях з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», окрім теоретичної частини занять, ми займалися ще й практичною частиною, а саме приготування кулінарної продукції! Насамперед, ми убезпечили один одного від небажаних захворювань, за допомогою засобів індивідуального захисту!
Зараз Ви зможете побачити, як за допомогою приладів і устаткування з нашої кафедри, ми виготовляли смачні страви:
1)На цьому фото Ви можете спостерігати підготовку інгредієнтів для супу з фрикадельками.
Після чого цей суп не може не здивувати своєю красою і смаком.
2)Тут відбувалася підготовка інгредієнтів для обсмаження стегон:
Після чого, інгредієнти відправилися на обсмаження:
3)Також, ми не залишилися без гречаної каші з грибочками…
…які, в свою чергу, зробили наші обличчя дуже щасливими:
4)Випікання хлібу теж не обійшло нас стороною, і він вже готовий вихвалятися своєю рум’яною скоринкою на цьому фото, саме для Вас!
З любов’ю, група ХТ 3/1
Дописати коментар