У новий рік – з підвищенням кваліфікації

 

Ведення обліку та складання фінансової звітності за Міжнародними стандартами фінансової звітності є питанням актуальним, важливим та необхідним не лише для здобуття освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування», а й саморозвитку як висококваліфікованого фахівця. Саме тому, з 30 жовтня до 11 грудня 2020 року науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування опановували модульну програму для викладачів закладів вищої освіти «Актуальні питання обліку за МСФЗ. Консолідація фінансової звітності». Програма розроблена у співпраці з Українською Асоціацією з розвитку менеджменту та бізнес освіти та включала прослуховування й безпосередню участь у вебінарах та практичну частину, а саме – виконання міжмодульних індивідуальних завдань із практичного застосування зазначених стандартів. 

Майже півтора місяця навчання й маємо гарні результати – професійне спілкування, новий багаж теоретичних і практичних знань, масу ідей для впровадження здобутих навичок в освітній процес, а також сертифікати учасників програми.

Професор Дубініна М.В., професор Ксьонжик І.В., доцент Сирцева С.В., доцент Чебан Ю.Ю., ст. викладач Лугова О.І. та асистент Пісоченко Т.С. щиро вдячні керівнику Комітету з питань корпоративної відповідальності компанії EY в Україні Наталії Теленковій, автору та викладачу програми Наталії Солоковій, Почесній голові Української Асоціації з розвитку менеджменту та бізнес освіти Ніні Ушаковій та директору УАРМБО Людмилі Гороховій за організацію та проведення модульної програми. Найкращі всім побажання здоров’я, миру, наснаги та нових здобутків у новому році! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget