Державна атестація магістрів на інженерно-енергетичному факультеті

Метою державної атестації студента є визначення фактичної відповідності його підготовки вимогам освітньо-кваліфікаційної характеристики. Єдиний державний кваліфікаційний іспит – стандартизована форма контролю досягнення здобувачем вищої освіти результатів навчання, визначених стандартом вищої освіти, та оцінювання таких результатів навчання (постанова КМУ від 17 липня 2019 р., № 684).

З 18 по 23 грудня 2020 року на інженерно-енергетичному факультеті було проведено Єдиний державний кваліфікаційний іспит для здобувачів вищої освіти за ОС «Магістр» зі спеціальностей 208 «Агроінженерія» та 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» денної форми навчання.


При проведенні кваліфікаційного іспиту Державна екзаменаційна комісія високо оцінила рівень теоретичної та практичної підготовки здобувачів вищої освіти, а кожен магістр продемонстрував свої знання і вміння щодо теоретичної і практичної підготовки. Слід додати, що всі здобувачі вищої освіти на іспиті представили свої наукові досягнення у вигляді публікацій в матеріалах міжнародних конференцій, фахових видань, а також деякі представили свої здобутки в якості дипломів переможців Всеукраїнських конкурсів наукових робіт і олімпіад.

Іспит проводився з дотриманням всіх епідеміологічних заходів, а ті студенти, що знаходилися на самоізоляції, успішно склали іспит за допомогою онлайн конференції Google Meet.

Вітаємо магістрів інженерно-енергетичного факультету з успішним складанням Єдиного державного кваліфікаційного іспиту! Бажаємо успішної реалізації поставлених задач і застосувати здобуті знання в житті!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget