Участь науковців у і міжнародній науково-практичній конференції «наука. інновації. якість»

17-18 грудня відбувалася І Міжнародна науково-практична конференція «НАУКА. ІННОВАЦІЇ. ЯКІСТЬ» з використанням платформи Zoom.
Наука, інновації, якість – це основні важелі та рушії розвитку суспільства. Адже саме інновації в науці та високі стандарти якості здатні забезпечити сталий розвиток країни та конкурентоспроможність на світовій арені. Мета конференції – обговорення актуальних питань застосування інноваційних технологій у різних галузях суспільного виробництва, обмін досвідом, визначення перспектив подальших наукових досліджень.
  До науково-програмного комітету конференції увійшли провідні вчені з України, Латвії, Польщі, Словаччини, Мексики, Туреччини тощо.
Право відкриття конференції було надано декану факультету фізико-математичної та технологічної освіти Бердянського державного педагогічного університету доктору педагогічних наук, професору Вікторії Жигірь.
У пленарному засіданні взяли участь відомі вчені світу та молоді науковці, а саме: професор Осман Адігузель (Туреччина), доктор наук з фізики Анатолій Коноваленко (Мексика), доктор наук з математики Ірина Коноваленко (Мексика), докторант Жанимгуль Койшибаєва (Казахстан), PhD-студент Лаура Крузадо Ліма (Мексика).
У конференції взяла участь асистент кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції Ірина Вікторівна Каницька. За результатами конференції всі учасники отримали сертифікати, що підтверджують участь та проходження навчання за циклом семінарів обсягом 15 академічних годин.






Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget