Онлайн-семінар на тему «Зміни у вступній кампанії 2021 року»

01 грудня 2020 року приймальною комісією МНАУ для кафедри фінансів, банківської справи та страхування було проведено онлайн-семінар щодо змін у вступній кампанії 2021 року.
Наказом МОН № 1274 від 15.10.2021р. затверджені «Умови прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2021 році».  Відповідно до наказу, Миколаївський національний аграрний університет розпочав роботу із  підготовки до Вступної кампанії 2021.
Консультування приймальною комісією науково-педагогічних працівників кафедри фінансів, банківської справи та страхування вже стало традицією. Така співпраця дає можливість кожному викладачу оволодіти необхідною інформацією про актуальні зміни,  що, в свою чергу, сприяє кваліфікованому інформуванню вступника про особливості вступної кампанії при проведенні профорієнтаційної роботи. Дякуємо відповідальному секретарю приймальної комісії Євгену Баркарю за надану допомогу та консультування!
Досконале вивчення нових правил вступу та правильний вибір предметів ЗНО – запорука успіху при вступі у МНАУ! Чекаємо на вступників!



обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів,приймальна комісія

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget