Наукові дослідження в умовах ТОВ «НВП «Глобинський свинокомплекс»

Характерною рисою наукового дослідження є використання наукових методів, що виключають суб'єктивне тлумачення результатів та можливості верифікації отриманих даних. Тому в період із 28.11.20 р. по 04.12.20 р. на базі ТОВ «НВП «Глобинський свинокомплекс» командою аспірантів доктора сільськогосподарських наук, професора Сумського національного аграрного університету Миколи Григоровича Повода було проведено контрольний забій імунокастрованих та некастрованих свиней. У даному експерименті взяла участь і аспірантка першого року навчання Миколаївського національного аграрного університету Діана Миколаївна Андрєєва. Під керівництвом завідувача сертифікованої лабораторії «Глобинського м’ясокомбінату» Володимира Івановича Садковського молодий вчений Д.М. Андрєєва провела лабораторні дослідження відповідно до якості м’яса імунокастрованих та некастрованих свиней.
У результаті експериментальних досліджень було отримано реальні відгодівельні, забійні, та післязабійні показники імунокастрованих та некастрованих свиней. Також, Д.М. Андрєєвою за допомогою наукового керівника професора М.Г. Повода, було опрацьовано перші матеріали дослідження, вивчено та проаналізоно відгодівельні показники імунокастрованих свинок, результати яких опубліковані у фаховому виданні вісника Сумського НАУ.




















Заступник декана з НДР доц. О.О. Кравченко


факультет ТВППТСБ,наукова робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget