Профорієнтаційна робота в мигійському профільному коледжі

У процесі формування орієнтирів на майбутнє перед випускниками коледжів гостро постає проблема подальшого професійного самовизначення. Молодь профільних закладів освіти потребує підтримки і кваліфікованої допомоги у власному виборі подальшого майбутнього. Тому профорієнтаційна робота є одним з ключових напрямків сприяння подальшій навчальній діяльності.
У зав’язку із цим 17.12.2020 р. науково-педагогічними працівниками кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології організовано онлайн-зустріч із випускниками Мигійського фахового коледжу Миколаївського НАУ. Для випускників освітніх спеціальностей «Виробництво і переробка продукції тваринництва», «Агрономія», «Ветеринарна медицина» з вітальним словом звернувся завідувач кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології С.І. Луговий. Який розповів студентству про переваги навчання в Миколаївському НАУ, його потужну матеріально-технічну базу, про єдність наукового й освітнього процесів, практичної підготовки та інноваційної діяльності, що відкриває можливості для розвитку особистості і суспільства.
Декан факультету довузівської підготовки І. М. Марценюк розповів про значення наявності вищої освіти в подальшому житті особистості. Адже всім хочеться реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності.
Відповідальний секретар приймальної комісії Миколаївського НАУ Є.В. Баркарь ознайомив молодь з умовами вступу до Миколаївського НАУ, правилами прийому тощо.
Висловлюємо щиру подяку керівництву Мигійського коледжу Миколаївського НАУ в особі директора О.П. Тофану та заступнику директора з навчальної роботи Т.М. Кузнєцовій за допомогу в організації даної онлайн-зустрічі та сподіваємося на подальшу творчу співпрацю.



Доцент кафедри ГГТБ О.І. Каратєєва

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ,профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget