ДИНАСТІЇ СТУДЕНТІВ МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Миколаївський національний аграрний університет – потужний заклад вищої освіти півдня України, який не зупиняється на досягнутому, а завжди рухається уперед у своєму прагненні мати найвищий рівень надання освітніх послуг громадянам України та інших країн.
Слова ректора університету В’ячеслава Сергійовича Шебаніна: «Університет – це єдина родина студентів і науково-педагогічних працівників, яких об’єднує спільна мета, ідеї, прагнення» – стали девізом Миколаївського національного аграрного університету. Так, ми – єдина родина і це дає змогу втілювати у життя найсміливіші плани і задуми.
Найбільшою нашою гордістю є студенти, які впродовж багатьох років гідно представляють наш університет на різних конкурсах, олімпіадах, спортивних змаганнях, перемагають не тільки на освітянській ниві, але й у соціальних проєктах. Випускники університету реалізували себе у житті, мають достойну роботу і щасливі сім’ї.
 Як і у кожної родини, покоління змінюється, росте, розвивається, прагне досягти успіхів у житті. І саме університет надає таку можливість молодим людям одержати престижну професію, допомогти їм у вирішенні складних життєвих проблем, підняти особистий рейтинг фахівця, який має диплом Миколаївського національного аграрного університету.
Студентські родини за роки існування Миколаївського національного аграрного університету довели їх відданість своїй альма-матері. Таким прикладом є покоління студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології:



Довгополий Віктор Леонідович у 1997 році закінчив зооінженерний факультет Миколаївського сільськогосподарського інституту за спеціальністю «Зооінженерія». Після закінчення інституту одразу почав працювати в КСП ім. Чапаєва, с. Новопетрівське Новоодеського району на посаді головного зооінженера. У подальшому працював у радгоспі ім. Фрунзе, с. Тузли Березанського району на посаді головного зоотехніка. Сьогодні продовжив свою діяльність у іншій сфері. Довгопола Наталя Володимирівна закінчила Миколаївський державний аграрний університет у 2008 р. за спеціальністю «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» і здобула кваліфікацію інженера-технолога з виробництва та переробки продукції тваринництва.
Донька – Каницька (Довгопола) Ірина Вікторівна в період 2012-2016 рр. навчалася у Технолого-економічному коледжі Миколаївського національного аграрного університету, який закінчила з відзнакою та здобула кваліфікацію «технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва». Цього ж року вступила на третій курс Миколаївського національного аграрного університету, який закінчила у 2018 році, отримала диплом бакалавра з відзнакою (професійна кваліфікація – технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва). У період 2018-2019 рр. навчалася у магістратурі Миколаївського НАУ за спеціальністю «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», отримала диплом магістра з відзнакою та здобула кваліфікацію керівника установи (підприємства) із стандартизації, сертифікації та якості. Нині працює асистентом кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції Миколаївського НАУ та навчається в аспірантурі.

Коцюбенко Ганна Анатоліївна – доктор с.-г. наук, доцент, академік НАНВО України, доцент кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції. Закінчила зооінженерний факультет Миколаївського сільськогосподарського інституту за спеціальністю «Зооінженерія» у 1994 р., кандидатську дисертацію захистила у 1998 р, докторську – у 2015 р., з 2019 р. –  академік НАНВО України.
Син – Коцюбенко Володимир Ігорович, закінчив факультет ТВППТСБ за спеціальністю «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» у 2018 р. і отримав диплом магістра з відзнакою, нині – аспірант Інституту тваринництва степових районів імені М.Ф. Іванова НААНУ.

 

    

Кравченко Олена Олександрівна – заступник декана з наукової роботи, кандидат с.-г. наук, доцент, доцент кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології. Закінчила зооінженерний факультет Миколаївського сільськогосподарського інституту за спеціальністю «Зооінженерія» у 1997 р., кандидатську дисертацію захистила у 2009 р. У 2019 р. здобула другу вищу освіту у Миколаївському НАУ за спеціальністю «Професійна освіта».
Донька – Когут Олена Сергіївна закінчила факультет ТВППТСБ за спеціальністю «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» у 2018 р. і отримала диплом магістра з відзнакою, нині – аспірант кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології.


Трибрат Руслан Олександрович – заступник декана з навчальної роботи, кандидат с.-г. наук, доцент, доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва. Закінчив зооінженерний факультет Миколаївської державної аграрної академії за спеціальністю «Зооінженерія» у 2000 р., кандидатську дисертацію захистив у 2005 р., у 2019 р. здобув другу вищу освіту у Миколаївському НАУ за спеціальністю «Професійна освіта». Кошаровська Інна Романівна закінчила зооінженерний факультет Миколаївського сільськогосподарського інституту за спеціальністю «Зооінженерія» у 1993 р., у 2012 р. закінчила ФППК  Миколаївського НАУ за спеціальністю «Облік і аудит».
Син – Колісніченко Дмитро Генадійович закінчив факультет ТВППТСБ Миколаївського НАУ за спеціальністю «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» у 2017 р.
Син – Кошаровський Даніїл Сергійович навчається на IV курсі відділення ветеринарної медицини Мигійського фахового коледжу Миколаївського НАУ.

Казанович Світлана Олександрівна – старший лаборант кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції. Закінчила агрономічний факультет Миколаївського державного аграрного університету за спеціальністю «Агрономія» у 2011 р.
Донька – Левковська Світлана Вікторівна закінчила факультет ТВППТСБ за спеціальністю «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» і отримала диплом спеціаліста з відзнакою у 2017 р., нині одержує другу вищу освіту у Миколаївському НАУ за спеціальністю «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Гуднікова Тетяна Вікторівна – завідувач лабораторії  кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології. Закінчила факультет ТВППТ Миколаївського державного аграрного університету за спеціальністю «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» у 2006 р.
Син – Гудніков Антон Андрійович закінчив факультет ТВППТСБ Миколаївського державного аграрного університету за спеціальністю «Технологія виробництва продукції тваринництва» у 2009 р., нині одержує другу вищу освіту у Миколаївському НАУ за спеціальністю «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка».
      


Кучеріна Ірина Михайлівна – старший лаборант кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології. Закінчила економічний факультет Миколаївського сільськогосподарського інституту за спеціальністю «Облік і аудит» у 1998 р.
Донька – Кучерина Марина Костянтинівна закінчила факультет ТВППТ Миколаївського НАУ у 2014 р. за спеціальністю «Технологія виробництва та переробки  продукції тваринництва».
Донька – Кучерина Ольга Костянтинівна закінчила факультет ТВППТ Миколаївського НАУ у 2016 р. за спеціальністю «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва».

 

Андрусенко Станіслав Леонідович у 2001 році закінчив зооінженерний факультет Миколаївського сільськогосподарського інституту за спеціальністю «Зооінженерія».
Син – Андрусенко Єгор Станіславович у 2020 р. став студентом I курсу факультету агротехнологій Миколаївського НАУ.
Попереду Різдвяні свята і Новий 2021 рік. Тож бажаємо усім нашим родинам міцного здоров’я, здійснення усіх мрій і сподівань! А студентській родині Миколаївського національного аграрного університету – поповнитися новими обличчями і серцями! Ми чекаємо на вас! 


Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget