Участь в інформаційному дні «Research and Innovation Day in Ukraine»

 11 грудня 2020 року заступник декана з навчальної роботи канд. техн. наук, доцент Дмитро Марченко прийняв участь в інформаційному дні «Research and Innovation Day in Ukraine», який був проведений Міністерством освіти і науки України за підтримки Представництва України при Європейському Союзі. Захід було проведено онлайн за допомогою платформи Microsoft Teams.

Метою заходу було висвітлення та обговорення результатів участі України у Рамковій програмі Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт 2020», а також інформування щодо подальших кроків для приєднання до наступної Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа».

Захід складався з п’яти сесій, на яких були розглянуті такі питання: реалізація та визначення стратегії формування державної політики у сфері наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності; основні досягнення українських науковців та інноваторів у програмі «Горизонт 2020» та комплементарних до неї програм; можливості дев’ятої програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт Європа» та інших європейських ініціатив; перспективи використання міжнародних та національних інструментів підтримки розвитку наукових досліджень та інновацій; нові тенденції та виклики, що стоять перед світовою спільнотою.

Також були розглянуті і такі питання: інформування щодо здійснених кроків для долучення України до Європейського дослідницького простору; підвищення обізнаності щодо нових пріоритетів та напрямів дев’ятої програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт Європа»; обговорення нових тенденцій та глобальних викликів наступного десятиліття.

Ознайомитися з детальною інформацією про проведений захід можна на сайті Research and Innovation Day in Ukraine за посиланням: https://sites.google.com/view/researchandinnovationdays/main-page, а також переглянути запис заходу: https://www.youtube.com/watch?v=0joZvhmt_Fk.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget