Співпраця із зовнішніми стейкхолдерами та вдосконалення професійних якостей викладачів

У сучасному напрочуд стрімкому та динамічному світі необхідність постійного професійного та особистісного розвитку стала характерною рисою науково-педагогічних працівників університету.

У рамках співпраці зі стейкхолдерами 17 грудня 2020 року було проведено засідання міжкафедрального методичного семінару, в якому взяли участь викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування і кафедри обліку і оподаткування. Викладачі обліково-фінансового факультету ознайомилися з матеріалами відеосемінару «Ризик-зони бухгалтерського обліку», який організовано Інститутом обліку і фінансів спільно з Федерацією аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України.

До уваги учасників семінару було запропоновано лекції директора Інституту обліку і фінансів Євгенії Попко на теми: «Облік заборгованості» та «Індексація житлового фонду», старшого аудитора ТОВ «Міжнародний інститут аудиту» Людмили Стецюк на тему: «Річна інвентаризація» та консультанта Інституту обліку і фінансів Юлії Шендерівської на тему: «Основні засоби та капітальні інвестиції».


Безперервне удосконалення професійних якостей викладачів дозволяє підтримувати високий рівень кваліфікації, який відповідає стандартам державної політики у галузі вищої освіти.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget