Професії аудитора – довіру і розвиток!

Розвитку аудиту, аудиторської діяльності та аудиторської професії в Україні присвячено останнім часом значну кількість заходів. Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування уважно слідкують за їхньою організацією та активно беруть у них участь. Так, 19 листопада 2020 року професор Дубініна М.В., доценти Сирцева С.В. та Чебан Ю.Ю., ст. викладач Лугова О.І. та асистент Пісоченко Т.С. взяли участь у роботі круглого столу «Запровадження порядку безперервного професійного навчання аудиторів в Україні», який організовано Органом суспільного нагляду за аудиторською діяльністю за участі членів Комісії з атестації та представника Інспекції із забезпечення якості. Також 24 листопада 2020 року науково-педагогічні працівники стали учасниками Міжнародної конференції «Актуальні питання розвитку аудиту: майбутнє професії», організованої Аудиторською палатою України. 

Освітлені під час дискусій практичні аспекти нагляду за дотриманням вимог щодо безперервного професійного навчання аудиторів та основні напрями розвитку професії аудитора в Україні із користю будуть використані під час викладання облікових дисциплін для здобувачів  вищої освіти зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Науково-педагогічний склад кафедри обліку і оподаткування дякує організаторам та учасникам круглого столу і конференції та продовжує власне професійне зростання.  



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget