Спілкування в онлайн-форматі з випускниками Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1

22 грудня 2020 року у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся профорієнтаційний захід під гаслом «Карантин не завадить!», у якому взяли участь учні 11-А та 11-Б класів Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. 

Модератор онлайн-зустрічі, декан факультету довузівської підготовки Марценюк І.М., розповів випускникам про унікальні переваги здобуття вищої освіти саме в Миколаївському національному аграрному університеті як провідному вузі Півдня України. 

Учасники заходу активно цікавилися можливостями навчання на спеціальностях «менеджмент», «комп’ютерні науки», «біотехнології та біоінженерія» та багатьма іншими, а також перевагами здобуття вищої освіти ступеню «молодший бакалавр». 

Багато запитань від учнів стосувалися особливостей вступу у 2021 році до Миколаївського НАУ. Декан факультету довузівської підготовки звернув особливу увагу учасників на можливості отримання при вступі у 2021 році додаткових конкурсних балів за підготовчі курси та перемогу в олімпіаді, які проводить Миколаївський НАУ. Приємно відзначити, що багато із учасників онлайн-зустрічі уже є слухачами довузівської підготовки університету.

Випускники Снігурівської ЗОШ №1 переглянули відеоролик про університет та взяли участь у віртуальній екскурсії Миколаївським НАУ. 

Дякуємо педагогічному колективу Снігурівської ЗОШ №1 в особі директора Титаренка Д.В. за організацію та проведення профорієнтаційного заходу. Запрошуємо випускників кращої школи Снігурівщини вступати на навчання до Миколаївського національного аграрного університету!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget