Вітаємо із завершенням навчання в університеті!

28 грудня 2020 року було проведено зустріч із випускниками обліково-фінансового факультету освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування».
З огляду на карантинні обмеження випускники мали можливість поспілкуватися у обмеженому колі. На зустрічі випускники мали змогу згадати історію свого фахового становлення та поділитися планами на майбутнє.
Декан обліково-фінансового факультету, професор Ольга Вишневська зазначила: «Університетська освіта – це є більше, ніж отриманий фах, це формування Вас як особистості, це Ваш світогляд. Це Ваше вміння спілкування, це Ваші компетенції у сфері формальної та неформальної освіти.
Наш успіх – це успішні випускники. Ваш фах дозволить мати широкі можливості, скористайтеся ними результативно та успішно. Бажаємо Вам щасливого життя, люблячих родин, добра та міцного здоров’я. Бережіть себе на своїх близьких, пам’ятайте один одного та свій університет. Саме Ви – наша найрезультативніша реклама. Випускники – наша гордість».
Дякуємо ректорату та структурним підрозділам університету, науково-педагогічним працівникам, співробітникам, батькам та рідним.




Деканат обліково-фінансового факультету


обліково-фінансовий факультет,випускники

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget