ЗАХИСТ КУРСОВИХ ПРОЄКТІВ ІЗ ДИСЦИПЛІНИ «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА БЕЗПЕЧНІСТЮ БІОТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ»

Курсовий проєкт – це один із видів навчальної та науково-дослідної роботи студентів, який показує рівень їх теоретичного мислення, вміння організовувати і планувати роботу, ступінь оволодіння методами і методиками дослідження. Основною метою написання курсового проєкту є формування вміння практичної реалізації результатів дослідження проблеми в самостійно виконаних розробках.
26 листопада 2020 року на кафедрі птахівництва, якості та безпечності продукції відповідно до робочого навчального плану відбувся захист курсових проєктів магістрів освітньої спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» з дисципліни «Управління якістю та безпечністю біотехнологічної продукції».
Під керівництвом асистента кафедри І.М. Лютої майбутніми фахівцями-біотехнологами було підготовлено та успішно захищено підсумкову роботу з дисципліни. Студентами було розроблено карти постадійного контролю виробництва, згідно з якими здійснюється контроль та управління якістю з виробництва різноманітної біотехнологічної продукції. При написанні роботи здобувачі вищої освіти опрацювали велику кількість нормативно-правових документів, якими регламентується процес кожного виробництва. Отриманий досвід підвищить рейтинг майбутніх фахівців та надасть переваги на ринку праці.



Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції


факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget