ВІТАЄМО ІЗ 100-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ!

В Миколаївській області функціонує потужний регіональний спеціалізований центр із надання послуг у сфері стандартизації, метрології, оцінки відповідності, сертифікації систем управління – Державне підприємство «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», що належить до сфери управління Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України
Діяльність центру спрямована на створення умов для забезпечення якості та безпеки вітчизняних товарів, робіт, послуг, підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому та світовому ринках, на підтвердження відповідності міжнародним і європейським стандартам, на забезпечення єдності вимірювань та захисту громадян і національної економіки від наслідків недостовірних результатів вимірювань у Миколаївській області.
1 грудня 2020 року підприємство відзначає 100-річний ювілей. Такий багаторічний досвід роботи у цій сфері дає змогу фахівцям підприємства надавати послуги на високому професійному рівні, тим самим сприяючи підвищенню якості товарів і послуг українських товаровиробників.
Протягом 11 років підприємство очолює професіонал високої кваліфікації, директор Романенко Ірина Михайлівна, яка присвятила 37 років свого життя рідному підприємству. Спеціалісти ДП «Миколаївстандартметрологія» – дійсні майстри своєї справи, про що свідчать багаточисельні державні і відомчі нагороди.

Миколаївський національний аграрний університет має багаторічний досвід співпраці із ДП «Миколаївстандартметрологія», провідним підприємством України, що дає змогу ефективно проводити підготовку фахівців-метрологів на високому навчальному та науково-практичному рівні.
Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції вітає колектив ДП «Миколаївстандартметрологія» із 100-річним ювілеєм і бажає усім співробітникам МІЦНОГО ЗДОРОВ'Я, ОПТИМІЗМУ, ЗДІЙСНЕННЯ УСІХ ПЛАНІВ І ПОЧИНАНЬ!

Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції


факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget