Виїздне практичне заняття для здобувачів вищої освіти факультету менеджменту в ПАТ «Банк Восток»

11 лютого 2022 року кафедрою економічної кібернетики і математичного моделювання для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітнього ступеня «Молодший бакалавр» було організовано виїзне практичне заняття в умовах виробництва на базі ПАТ «Банк Восток» на тему: «Організація надання та перелік послуг ПАТ «Банк Восток»».

ПАТ «Банк Восток» є сучасним банком, який зайняв третє місце серед банків України в рейтингу фінансової надійності, що посилює зацікавленість здобувачів в дослідженні діяльності саме цієї структури.

Здобувачам вищої освіти розповіли організаційні моменти роботи банківської установи та якими якостями повинен володіти менеджер, який бажає працювати в банківській сфері, адже це одна з найважливіших галузей у кожній країні. Банки зберігають, перерозподіляють та примножують гроші в державі й, відповідно, сприяють швидшому зростанню економіки країни. 

Також здобувачам розповіли про особливості кредитування сільськогосподарських товаровиробників, що на даний час є досить актуальним.

Дякуємо начальнику Миколаївського територіального управління ПАТ «Банк Восток» Олексію Григоровичу Агафонову за цікаво проведене заняття та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget