Розгляд проєктів освітньо-професійних програм «Харчові технологій»

16.02.2022 року проведено засідання робочих груп із залученням зовнішніх стейкхолдерів та здобувачів вищої освіти до розгляду і затвердження проєктів освітньо-професійних програм «Харчові технології» початкового (короткий цикл), першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» на 2022-2023 н.р.
На засіданні кожному учаснику було надано можливість висловити та обґрунтувати свої пропозиції, відбулася змістовна дискусія, внаслідок якої, до освітньо-професійних програм було внесено зміни, які значно покращать теоретичну і практичну підготовку фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Особлива подяка стейкхолдерам: головному технологу ТОВ ВЗП «Еліка» Ващенко О.І., директору ТОВ «Алиманика» Ващенко О.Є. за слушні пропозиції, а також здобувачам вищої освіти Шумиловій І.С. (академічна група ХТ4/1) і Святелик К.Ю. (академічна група ХТ3/1) за активну участь та слушні пропозиції щодо удосконалення змісту освітньо-професійних програм.



факультет ТВППТСБ,кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget