Наукові досягнення випускників ЗЗСО №20 м. Миколаєва у МНАУ

Відповідно до Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України № 605 від 18 квітня 2017 р., кожного року у МНАУ проводиться І тур Конкурсу, до якого активно долучаються здобувачі вищої освіти факультету менеджменту. Під керівництвом науково-педагогічних працівників кафедри економіки підприємств студентами щороку подається до участі у другому турі більше 10 наукових робіт.

Цього року кафедра долучилась до участі у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт “Управлінські, соціальні та поведінкові науки у реалізації засад сталого розвитку”, другий тур якого проходитиме на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу 28-29 квітня 2022 року. До участі у Конкурсі направлено наукову роботу на тему «Продовольче забезпечення населення на засадах сталого розвитку сільського господарства», яку, під керівництвом професорки Олени КОТИКОВОЇ, виконали Владислава ГАЙСИНСЬКА та Даніїл КУЧЕРЕНКО – випускники 2018 року Миколаївської ЗЗСО №20 та студенти 4 курсу факультету менеджменту МНАУ у 2022 році. 

Участь у  Конкурсі стала логічним продовженням наукових пошуків студентів ще з 2020 року. За цей час  Владислава та Даніїл взяли участь у 32 та 33 Науково-теоретичній студентській конференції Миколаївського національного аграрного університету "Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу" та Міжнародній науково-практичній конференції "Сталий розвиток сільського господарства – основа продовольчої безпеки України" (20-21 лютого 2022 року). Даніїл також приймав участь у круглому столі "Формування продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування" (29 травня 2020 року) та циклу семінарів "Цілі сталого розвитку в Україні "Подолання голоду, досягнення продовольчої безпеки, поліпшення харчування і сприяння сталому розвитку сільського господарства"" (квітень-травень 2021 року).

Вітаємо Владиславу ГАЙСИНСЬКУ та Даніїла КУЧЕРЕНКА з перемогою у І турі та бажаємо успіху у ІІ турі Конкурсу!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget