Заняття в умовах виробництва

У лютому 2022 року старший викладач кафедри менеджменту та маркетингу Вадим Підберезняк організував практичне заняття з дисципліни «Інформаційні та PR-технології в готельно-ресторанній справі» в умовах виробництва для здобувачів вищої освіти  ІІІ курсу академічної  групи ГРС 3/1 (спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа») у ресторані швидкого харчування «Де Густо». Працівники ресторану  ознайомили  здобувачів вищої освіти з його продукцією, режимом роботи, особливостями роботи менеджерів ресторану, відповіли на питання студентів і детально роз’яснили, які інформаційні системи та технології використовуються на даному підприємстві.  

Колектив кафедри менеджменту та маркетингу дякує команді ресторану «Де Густо» за корисну інформацію, приділений час і теплу атмосферу спілкування!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget