Здобувачі вищої освіти спеціальності 181-«Харчові технології», галузі знань 18 «Виробництво та технології» беруть активну участь у роботі наукових гуртків, якими керують викладачі кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва. Здобувачі мають можливість проводити дослідження, а отриманні результати оприлюднювати на наукових конференціях, конкурсах наукових робіт, а також публікувати тези і наукові статті.
У 2021-2022 навчальному році під керівництвом доцента Стріхи Л.О. здобувачами вищої освіти: Борисовою А.О. (академічна група ХТ 3/1); Труш Є.О. та Поповим П.В. (академічна група ХТ 4/1) і Турович С.В. (академічна група ХТ 2/1) підготовлено наукові роботи для участі у II етапі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт, який буде проведено у Київському національному університеті харчових технологій. А результати наукової діяльності студентів спеціальності «Харчові технології», які виконані під керівництвом доцента Петрової О.І., здобувачем вищої освіти Шумиловою І. С. (академічна група ХТ 4/1) будуть представлені на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2022», який відбудеться в Одеській національній академії харчових технологій. Тож, побажаємо нашим конкурсантам успіхів та творчих злетів на науковій ниві!
Дописати коментар