Співпраця з ТОВ «Науково-дослідний центр «АФІНА ПАЛАДА»

З 24 січня до команди ТОВ «Науково-дослідний центр «АФІНА ПАЛАДА» долучилася здобучка вищої освіти спеціальності 208 «Агроінженерія» інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету Анна Левченко, яка проходить навчання за дуальною формою.

За словами керівника відділу по роботі з клієнтами Дар’ї Садової, молоді фахівці розпочнуть роботу на підприємстві з 24 січня, здобуваючи практичні навички. При цьому вони матимуть змогу дистанційно продовжити навчання в університеті, пов’язавши таким чином здобуття теорії з практикою. 

Директор ТОВ «Науково-дослідний центр «АФІНА ПАЛАДА» Дмитро Таран наголосив, що кожен студент буде закріплений за кваліфікованим наставником, який і буде навчати всіх тонкостей роботи. Крім того фахівці працюватимуть з єдиним на півдні України сучасним автоматизованим обладнанням світових виробників.

ТОВ «Науково-дослідний центр «АФІНА ПАЛАДА» надзвичайно зацікавлене у працевлаштуванні молоді та залученні якомога більшої кількості молодих фахівців. Саме тому за ініціативи керівництва підприємства розпочато співпрацю з провідним університетом Миколаївщини. 




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget