Звітна конференція із захисту звітів з виробничої практики з публічних закупівель

15-16 лютого на кафедрі обліку і оподаткування відбулася звітна конференція із захисту звітів з виробничої практики з публічних закупівель здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування». Виробнича практика проходила з 10 січня до 04 лютого 2022 року. Об’єктами практики стали підприємства, які є Учасниками (постачальниками) публічних закупівель, установи та організації, які виступають Замовниками (в тому числі й Миколаївський національний аграрний університет), та Південний офіс Управління Державної аудиторської служби в Миколаївській області. Здобувачі вищої освіти обирали об’єкти практики відповідно до власних інтересів, зокрема й з філій кафедри  обліку і оподаткування.

На звітній конференції були присутніми головний бухгалтер МНАУ Галкіна Т.В., начальник юридичного відділу Соколік В.Д., бухгалтер ТОВ «ВІТТАР» Жуковська І.Ю (онлайн).  Під час звітної конференції доповідачі висвітлили особливості проведення, участі та контролю публічних закупівель; обговорили поточні проблеми та перспективи розвитку системи публічних закупівель в Україні. 

Певна частина здобувачів проходили практику у Галицинівській, Куцурубській, Іванівській, Шевченківській, Чорноморській сільських радах, з якими університет реалізує програму суспільно-орієнтованого навчання з «Публічних закупівель».

Матеріали звітів з практики стали основою для написання статей, тез доповідей та наукової роботи здобувачів.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget