УЧАСТЬ МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ У МНПК «ЯКІСТЬ, СТАНДАРТИЗАЦІЯ ТА МЕТРОЛОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ»

25-26 січня 2022 року на базі Української інженерно-педагогічної академії проходила Міжнародна науково-практична конференція «Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення», в якій взяла участь асистент кафедри птахівництва, якості і безпечності продукції Ірина КАНИЦЬКА (аспірантка за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка») з доповіддю «Метрологічні засоби оцінки якості поверхневих вод».
На конференції було широко представлено провідні заклади вищої освіти, науково-дослідних організацій та об’єднань різних регіонів України, серед яких: Національний університет «Одеська політехніка», Національний авіаційний університет, Київський національний університет технологій та дизайну, ГО «Академія метрології України», Кіровоградський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України, Інститут сцинтиляційних матеріалів Національної академії наук України, Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя та інші.
Мета конференції – об’єднати міжнародний досвід, теоретичні знання та практичні результати в різних сферах та галузях, щодо управління якістю підприємств, навчальних закладів та організацій різного рівня; метрологічного та інформаційно-вимірювального забезпечення процесів, оцінювання якості об’єктів різної природи, нормативно-правового забезпечення якості та усунення технічних бар’єрів в європейському просторі.
За результатами конференції всі учасники отримали сертифікати та було видано збірник тез доповідей.



Кафедра птахівництва, якості і безпечності продукції



 

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget