Участь науково-педагогічних працівників кафедри обліку і оподаткування у щорічній конференції під егідою Спілки Автоматизаторів Бізнесу

16 лютого науково-педагогічні працівники онлайн взяли участь у V Всеукраїнській науково-практичній конференції «Нові інформаційні технології управління бізнесом», яку щороку проводить Спілка Автоматизаторів Бізнесу. Як слухачі, до конференції долучилися здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування». 

Голова «Всеукраїнської Спілки Автоматизаторів Бізнесу» Мазур В.Б. доповів про стан та основні напрями розвитку діяльності спілки.  Значна частина конференції була присвячена питанням підготовки фахівців з автоматизації бізнес-процесів, що є доречним та цікавим не лише викладачам, але й здобувачам під час формування їхньої індивідуальної освітньої траєкторії, роботи у студентському науковому  гуртку та здобуття знань у неформальній освіті. Огляд нових продуктів на ринку автоматизації бізнесу накреслив нові напрями наукової та практичної роботи.














Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget