Профорієнтаційна робота в Очаківському районі кафедри загальнотехнічних дисциплін

У межах запланованих заходів із профорієнтаційної роботи, викладачі кафедри загальнотехнічних дисциплін відвідали заклади загальної середньої освіти в Очаківському районі. Учні 11-их класів отримали багато корисної інформації щодо вступної компанії до Миколаївського національного аграрного університету 2022 року, інформацію про можливості зарахування випускників на навчання за рахунок регіонального замовлення, про можливість участі у Всеукраїнської олімпіади Миколаївського НАУ (університетських предметних олімпіадах) та підготовчих курсах.
Зацікавлена молодь взяла участь у І турі Всеукраїнської олімпіади Миколаївського НАУ та пройшла до ІІ (фінального) туру олімпіади, а саме: Олександр Козловський та Євгенія Чмельова Чорноморської ЗОШ Очаківського району, Кучеревський Антон Олександрович Очаківська ЗОШ №1 та Янковська Юлія Володимирівна Парутинська ЗОШ.
Віримо, що Ваша участь у фіналі Олімпіади дозволить досягти максимального результату і отримати додатково до 20 конкурсних балів при вступі у 2022 році на навчання до Миколаївського НАУ.
Бажаємо успіху! 




 

інженерно-енергетичний факультет,кафедра загальнотехнічних дисциплін

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget