Перші кроки до вищої освіти – реєстрація на ЗНО

Вибір майбутньої професії – важлива подія у житті кожного випускника школи. Для вступу до університету у 2022 році абітурієнт має надати результати трьох тестів ЗНО. Реєстрація для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року триває з 01 лютого до 09 березня.

4 та 11 лютого 2022 року можливістю зареєструватися на ЗНО на базі Миколаївського національного аграрного університету скористалися учні 11-х класів Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12.

Фахівцями Пункту реєстрації було надано змістовну консультацію та відповіді на запитання абітурієнтів щодо процедури реєстрації та проведення ЗНО-2022. Важливо пам'ятати, що випускники шкіл 2022 року складають обов'язково ДПА у формі ЗНО, а саме 4 екзамени: українська мова (усі завдання сертифікаційної роботи) або української мова і література (субтест «Атестаційні завдання»); математика; історія України або іноземна мова; один предмет на вибір (історія України, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Доброю традицією Університету є частування гостей смаколиками власного виробництва. Також учні у супроводі здобувачів вищої освіти другого курсу обліково-фінансового факультету із задоволенням провели час у кімнаті «Простір для відпочинку».

Учні та класні керівники подякували викладачам кафедри обліку і оподаткування та фахівцям приймальної комісії за профорієнтаційну роботу та плідну співпрацю зі школою.

Зичимо учням отримати максимальні результати під час ЗНО та вступити на бажані спеціальності!










Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget