Наукова діяльність здобувачів вищої освіти

Здобувачі вищої освіти спеціальності  «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»  займаються науковою діяльністю в галузі професійної педагогіки, виконують різноманітні розробки з психолого-педагогічних дисциплін. Зокрема, студенти Телеван Андрій, Голосна Олеся та Демченко Анастасія, працюючи над науковими темами в галузях спеціальної освіти (за нозологіями) та інформаційно-комунікаційних технологій в освіті, висувають певні гіпотези, які перевірялися у процесі проведення  експериментального дослідження.

В своїх роботах вони аналізують досягнення педагогічної науки з окреслених проблем, цікавляться напрацюваннями вітчизняних та зарубіжних вчених в галузі професійної освіти, використовуючи цей матеріал у своїх творчих роботах. Проводилися експериментальні дослідження, які підтверджують зазначені в роботах гіпотези щодо окреслених проблем дослідження в галузі педагогіки. Добре, що здобувачі вищої освіти прагнуть до оволодіння науковими знаннями, а також до проведення досліджень.

Як результат, цими студентами написані наукові роботи на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт із зазначених галузей педагогічної науки.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget