Участь у вебінарі «Інокулянти для бобових»

Щорічно 10 лютого за рішенням ООН відзначається Всесвітній день зернобобових. Ініціатором свята став уряд Республіки Буркіна-Фасо. В офіційному зверненні представників африканської республіки до ООН відзначалося, що запровадження свята є продовженням приділення уваги зернобобовим як до сільськогосподарських культур, які відіграють велику роль у вирішенні продовольчих проблем, формуванні здорового способу життя людини.
На цьому і не тільки було наголошено під час проведення вебінару «Інокулянти для бобових» (БТУ-Центр), в якому взяли участь завідувач кафедри рослинництва та СПГ, д-р с.-г. наук Антоніна Панфілова та здобувач третього (освітньо-наукового) рівня факультету агротехнологій Альона-Марія Тарабріна.
Під час вебінару було розглянуто питання ефективності використання сучасних біопрепаратів для інокуляції насіння бобових культур, теоретичні та практичні основи їх застосування. Детально окреслено питання, щодо роботи бактерій азотфіксаторів та правильного проведення інокуляції насіння.
Головними спікерами заходу виступили Антоніна Скляренко – президент ГС «Співтовариство виробників і споживачів бобових в Україні», Володимир Круть – старший мікробіолог ІПБ, БТУ-Центр та ін.
Щиро дякуємо організаторам вебінару!











Кафедра рослинництва та СПГ

 

факультет агротехнологій,кафедра рослинництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget