У МНАУ проходить Реєстрація на ЗНО – 2022!

Першим кроком до успішного професійного майбутнього старшокласників ЗОШ №16 стала реєстрація до участі у ЗНО – 2022, яка відбулася 18 лютого 2022 року на базі Миколаївського НАУ.

Із перевагами навчання у Миколаївському НАУ та особливостями вступної кампанії 2022 року ознайомив старшокласників декан факультету довузівської підготовки Ігор Марценюк, а також запросив школярів на підготовчі курси до ЗНО, що дасть можливість отримати додаткові бали при вступі на окремі спеціальності.

Презентувала спеціальності, за якими можна навчатися у Миколаївському НАУ та відповіла на запитання майбутніх випускників ЗОШ доцент кафедри обліку і оподаткування Лілія Козаченко. 

Про переваги здобуття вищої освіти у Миколаївському національному аграрному університеті розповіли працівники відбіркової комісії, а також надали допомогу школярам у реєстрації для проходження ЗНО у 2022 році.

Та найкраща реклама університету – це його студенти! 

Софія Зігунова та Натан Рудь, представники студентського самоврядування обліково-фінансового факультету, із гордістю показали сучасні аудиторії, де проходять лекції та практичні заняття, Навчальний банк та Навчальну бухгалтерію, спортивну та тренажерну зали, буфет та їдальню, актову залу, комп’ютерні лабораторії, кімнату  відпочинку та проведення дружніх зустрічей для студентів.

Сім’я МНАУ бажає  випускникам ЗОШ №16 успішного складання ЗНО. А також дякуємо директору ЗОШ №16 Тетяні Варвянській та класному керівнику Тетяні Єгоровій за співпрацю у формуванні майбутньої освітньої та професійної траєкторії учнівської молоді Миколаївщини.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget