ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ПТАХІВНИЦТВА, ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКЦІЇ

Профорієнтаційна робота є однією із найбільш важливих складових діяльності науково-педагогічних працівників МНАУ. НПП кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції проводять активну профорієнтаційну роботу з абітурієнтами шкіл Вознесенської ОТГ та зі студентами Білгород-Дністровського фахового коледжу природокористування, будівництва та комп’ютерних технологій.
Для покращення взаємодії з Вознесенською ОТГ було підписано Меморандум про співпрацю між Вознесенською міською територіальною громадою (м. Вознесенськ) та Миколаївським національним аграрним університетом. Метою меморандуму є співпраця між Сторонами через мобілізацію ресурсів, об’єднання зусиль, заохочення кращої практики та координація діяльності щодо реалізації освітніх, наукових, соціальних проєктів, у тому числі міжнародних, спрямованих на розвиток співробітництва між університетом та громадою.
Викладачі кафедри проводять активну роботу із випускниками та їх батьками щодо залучення їх до знайомства з університетом та участі у різноманітних заходах. Усім ЗОШ Вознесенської ОТГ розіслано запрошення на День відкритих дверей Миколаївського національного аграрного університету, який відбудеться 5 березня 2022 року.



Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції


 

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget