9 лютого 2022 року здобувачі вищої освіти третього курсу факультету агротехнологій та доцент кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Тетяна Манушкіна взяли участь у роботі КМК «Територія науки», у межах якої відбулася година спілкування за темою «Екологічна безпека продуктів харчування» в онлайн-форматі. Організатор заходу – Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека.
Під час заходу учасники ознайомилися з нормативно-законодавчою базою України, що регламентує регулювання належної якості та безпеки харчових продуктів для споживачів. Більш детально вони дізналися про виробництво органічної продукції та вимоги до якості та безпеки продуктів безпечного харчування. Здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій Катерина Зайцева та Станіслав Мірошніченко розповіли учасникам заходу про переваги та недоліки генно-модифікованих організмів у продукції харчування, навели статистичні дані з вирощування та використання генно-модифікованих рослин в Україні та світі.
Увазі учасників було представлено добірку видань за тематикою зустрічі з фонду обласної наукової бібліотеки.
Дописати коментар