Вітаємо здобувачів вищої освіти ТЕК з отриманням дипломів!

14 лютого 2022 р. у Технолого-економічному коледжі Миколаївського НАУ відбувся випуск здобувачів вищої освіти зі спеціальності 073 «Менеджмент». 

Кандидат економічних наук, доцент, заступник декана з виховної роботи факультету «Менеджмент» Миколаївського національного аграрного університету Ольга  Христенко вручила  18 дипломів молодшого спеціаліста, а також 12 свідоцтв про повну загальну середню освіту та побажала успішного продовження навчання в Миколаївському національному аграрному університеті та високих звершень на професійній ниві.

Заступник директора з навчальної роботи Ліна Мандрик відмітила, що випускники отримали документи про освіту європейського зразка, які в повній мірі відображають програмні результати навчання молодших спеціалістів з менеджменту. 

Заступник директора з виховної роботи Людмила Сідлецька закликала випускників не втрачати життєвий оптимізм і той молодечий запал, який супроводжував протягом всіх років навчання. Куратор групи Євген Рябов висловив сподівання, що кожен з випускників займе своє гідне місце в цьому житті.

Від імені випускників подякувала адміністрації коледжу та викладачам за вклад у підготовку талановитих фахівців, прищеплення жаги до знань випускниця Віолетта Терещенко.

Шановні випускники! Щиро вітаємо вас з отриманням дипломів. Вдалого вам життєвого шляху, успішної кар’єри, злагоди і миру!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget