Виїзне заняття на виробництві для здобувачів вищої освіти ОС 181 – «Харчові технології» під час проходження навчальної практики

14 липня 2020 року проведено виїздне заняття в виробничих умовах на базі СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв, в межах ознайомчої та загальноінженерної практик (керівники: доцент кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва Петрова О.І., асистент кафедри агроінженерії Храмов М.С.), для здобувачів вищої освіти 1 курсу освітньої спеціальності 181 – «Харчові технології». Під час виїзного заняття здобувачі вищої освіти мали змогу побачити, як здійснюється забій та первинна переробка свиней, що є необхідною умовою для високо дипломованого фахівця в галузі сільського господарства.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget